Bruiloft en ceremonie auto's te huur in Luik met Belgium Limousine Services

Huwelijksceremonie

Limousine huren in Luik

Gelegen langs de majestueuze Maas is Luik met zijn Ardense karakter de ideale plek voor een romantische bruiloft.

Bij Belgium Limousine Services accentueren we deze romantiek met limousines die de dynamiek van de “Cité Ardente” belichamen.

Van het Palais des Princes-Évêques tot het panoramische uitzicht op de Montagne de Bueren, geniet van elk moment met onze diensten.

Verhuur in Luik

Onze favoriete trouwauto's

Belgium Limousine Service is vereerd om bij te dragen aan de pracht van bruiloften in Luik. In deze levendige, vriendelijke stad is elke ceremonie uniek en wij zijn er om ervoor te zorgen dat elke rit die uniekheid weerspiegelt.

Rolls Royce Phantom
X7M 50i

VIP autocolonne modus ACtivated

geef uw ceremonie een andere uitstraling

Kies uit onze luxe auto’s voor uw bruiloft in Luik. Of het nu gaat om een elegante limousine voor een klassieke bruiloft, een sportwagen voor een vleugje avontuur of een minibus om je gasten naar het hart van Wallonië te brengen, wij hebben wat je nodig hebt.

Het bruisende Luik, met zijn levendige markten en historische straten, verdient stijlvol vervoer. Of je dag je nu naar de weelderige Opéra Royal de Wallonie brengt of naar de levendige terrassen van Place Saint-Lambert, Belgium Limousine Services zorgt ervoor dat je in stijl aankomt.

Bruiloften in Luik

Inspiratielocatie

Proef de sfeer van de bruiloften die we in Luik hebben verzorgd via onze fotografie. Elk beeld, of het nu een limousine voor de Sint-Pauluskathedraal is of een sportwagen die langs de Maas rijdt, is een belofte van onze toewijding om jullie dag perfect te maken.

Jullie bruiloft in Luik

Ik wil graag een limousine huren aanvraag doen

Elke bruiloft is een uniek liefdesverhaal en jullie bruiloft in Luik is geen uitzondering. Deel jullie visie met Belgium Limousine Services en wij maken van elke rit een magisch moment dat jullie verhaal waardig is.

Begin met het specificeren van de datum van de bruiloft waarvoor je een of meer limousines wilt huren.

Geef bij stap 2 in de opmerkingen het aantal voertuigen aan dat je wilt huren en de bijzonderheden van je reizen.

1
Jouw reis
2
Persoonlijke informatie
Vertrek *
Duur
Afhaaladres *
Adres van aankomst
Nieuw aankomstadres
Passagiers
Bestuurder
1
Jouw reis
2
Persoonlijke informatie
Volledige naam
Email
Telefoon

Vanuit Luik en grote steden

Huurauto's voor bruiloften in Luik en daarbuiten

Hoewel Luik ons vertrekpunt is, reikt onze service veel verder dan de stadsgrenzen. Wat je bestemming in België of de buurlanden ook is, Belgium Limousine Services zorgt ervoor dat jij en je gasten in luxe en comfort reizen.

hero
intro
video
section_4
section_5
section_6
section_7