Bruiloft en ceremonie auto's te huur in Brussel met Belgium Limousine Services

Huwelijksceremonie

Limousine huren in Brussel

Plan je een majestueuze bruiloft in de hoofdstad van Europa? Belgium Limousine Services maakt van je reis naar hartje Brussel een koninklijke aangelegenheid.

Van de koninklijke paleizen tot de Grote Markt zijn onze elegante limousines de perfecte keuze als aanvulling op je bruiloft in deze iconische stad.

Verhuur in Brussel

Onze favoriete trouwauto's

Of het nu in het hart van de Europese wijk is of in de buurt van het Atomium, elke hoek van Brussel verdient een stijlvolle limousineservice.

Belgium Limousine Service staat voor je klaar en zorgt ervoor dat jouw grote dag net zo sprankelend is als de sterren boven Manneken Pis.

Rolls Royce Phantom
X7M 50i

VIP autocolonne modus ACtivated

geef uw ceremonie een andere uitstraling

Voor elk koppel dat ervan droomt om te ontsnappen in de romantiek van Brussel, van de Hallepoort tot het Justitiepaleis, garanderen wij een majestueuze entree. Onze VIP-voertuigen, variërend van luxe limousines tot sportwagens, zijn de perfecte keuze om de historische charme en glamour van de stad te omarmen.

Laat je meeslepen door het historische tempo van Brussel, terwijl je je onderdompelt in de luxe van onze limousines. Van het Europees Parlement tot het Jubelpark, Belgium Limousine Services is de luxueuze finishing touch voor uw festiviteiten.

Bruiloften in Brussel

Inspiratielocatie

Onze fotogalerij toont de pracht van onze diensten op recente bruiloften in Brussel.

Van het oogverblindende stadhuis tot de sereniteit van het Jubelpark, onze limousines en topauto’s zijn de stille sterren van deze gedenkwaardige momenten.

Uw bruiloft in Brussel

Ik wil graag een limousine huren aanvraag doen

Stel je een bruiloft voor in het hart van Brussel, met klokken die luiden in de Sint-Katelijnekerk of het prachtige Hotel Amigo. Deel je huwelijksdromen met ons en laat Belgium Limousine Services ze in stijl waarmaken.

Begin met het specificeren van de datum van de bruiloft waarvoor je een of meer limousines wilt huren.

Geef bij stap 2 in de opmerkingen het aantal voertuigen aan dat je wilt huren en de bijzonderheden van je reizen.

1
Jouw reis
2
Persoonlijke informatie
Vertrek *
Duur
Afhaaladres *
Adres van aankomst
Nieuw aankomstadres
Passagiers
Bestuurder
1
Jouw reis
2
Persoonlijke informatie
Volledige naam
Email
Telefoon

Vanuit Brussel en grote steden

Autoverhuur voor bruiloften in Brussel en daarbuiten

Hoewel Brussel ons epicentrum is, straalt de pracht en praal van onze limousineservices door heel België. Van de Kunstberg tot het Koningsplein en verder, beloven we een koninklijk tintje aan je huwelijk, waar je ook bent in België.

hero
intro
video
section_4
section_5
section_6
section_7