Vier je bruiloft in het comfort van een Maybach, met sportieve stijl in een BMW M8, of zelfs in optochtmodus door meerdere auto's te huren.

elegantie en sportiviteit

Limousine huren voor je bruiloft

Huur een auto voor je bruiloft en trakteer familie en vrienden op onze VIP limousine service, waaronder de nieuwste generatie witte en zwarte limousines, SUV’s, VIP minibussen en sportauto’s.

De aankomst op de trouwlocatie, het vertrek van de bruid en bruidegom en de stoet naar de receptie maken allemaal deel uit van de traditie en vereisen eersteklas transportmiddelen.

Reservation agents available 24/7

Jouw huur op maat

Onze autocolonne

Je kunt een limousine of sportwagen huren voor je bruiloft, speciaal voor de bruid en bruidegom. Voor familie en vrienden bieden we een limousineservice met chauffeur en voor getuigen en gasten kunnen we bussen en minibusjes huren.

Rolls Royce Phantom
X7M 50i

Vanuit Brussel en grote steden

Autoverhuur voor bruiloften in Brussel en daarbuiten

Ons verhuurbedrijf voor trouwauto’s is actief in heel België en levert voertuigen met of zonder chauffeur vanuit Brussel of een andere stad in België.

PLAN UW BRUILOFT

limousine huren voor bruiloften

Jouw bruiloft is, net als die van iemand die je dierbaar is, een unieke en onvergetelijke dag. Elk detail telt, inclusief de keuze van de auto. Bij Belgium Limousine Services begrijpen we het belang van deze dag en we zijn er om je te helpen er een perfecte dag van te maken.

Begin vandaag nog met het plannen van je huurauto voor een bruiloft. Laat ons weten waar je naar op zoek bent: het type voertuig dat je verkiest, de duur van de huur, de geplande ritten, het aantal passagiers en alle andere details die ons kunnen helpen om je ervaring te personaliseren.

Inclusief bloemdecoratie

Bloemendecoraties op de motorkap en decoraties op de deuren zullen de limousines die je huurt nog mooier maken.

1
Jouw reis
2
Persoonlijke informatie
Vertrek *
Duur
Afhaaladres *
Adres van aankomst
Nieuw aankomstadres
Passagiers
Bestuurder
1
Jouw reis
2
Persoonlijke informatie
Volledige naam
Email
Telefoon

Recente huwelijken

Laat je inspireren

Bekijk foto’s van recente bruiloften waarbij we limousines, sportauto’s, SUV’s en andere topvoertuigen zoals de Mercedes Maybach ter beschikking hebben gesteld aan de bruid en bruidegom en hun geliefden.

Je dromen worden werkelijkheid dankzij onze eigen vloot en onze hechte partners, die ons hun vertrouwen schenken, vooral voor de verhuur van Old timer voertuigen.

VIP autocolademodus actief

geef je bruiloft een andere uitstraling

We bieden LUXE en SPORT  auto’s om u naar uw bruiloft te begeleiden, en we hebben ook busjes, minibusjes en bussen om uw gasten de hele dag te vervoeren.

We verhuren nog veel meer auto’s, van limousines en bussen tot minibusjes en VIP-minibussen. Kom naar Belgium Limousine Services om je sportwagens en andere luxe voertuigen te huren, met of zonder chauffeur.

héro
Élégance et sportivité
Avec ou sans chauffeur
Au départ des grandes villes
Organiser son mariage
Limousines noires et blanches
Mode convoi activé