// Implement

Bruidsauto's en ceremoniewagens te huur in Gent met Belgium Limousine Services

Huwelijksceremonie

Limousine huren in Gent

Vier je verbintenis in de middeleeuwse stad Gent met een vleugje luxueuze moderniteit. Belgium Limousine Services past perfect in de historische sfeer van Gent en voegt een vleugje glamour toe met onze verfijnde limousines. Van het Gravensteen tot de Oude Markt, wij zijn jouw keuze voor stijlvol vervoer.

Verhuur in Gent

Onze favoriete trouwauto's

Gent, met zijn pittoreske grachten en geplaveide straten, verdient een huwelijksfeest dat past bij zijn erfgoed. Belgium Limousine Service staat garant voor een unieke ervaring die het contrast benadrukt tussen het middeleeuwse verleden van de stad en de moderne luxe van onze voertuigen.

Rolls Royce Phantom
X7M 50i

VIP autocolonne modus ACtivated

geef uw ceremonie een andere uitstraling

Beleef je sprookje in Gent met onze luxe limousines. Of je nu op weg bent naar de Sint-Niklaaskerk of wandelt langs de Leie, onze VIP-voertuigen zijn ontworpen om elk moment onvergetelijk te maken. Van limousines tot sportwagens, elke reis is een reis door de tijd en luxe.

Gent is het decor van vele verhalen en legendes, en met Belgium Limousine Services wordt jouw bruiloft een van die gedenkwaardige verhalen. Van het Gravensteen tot het Sint-Baafsplein, laat ons een luxueus hoofdstuk toevoegen aan jullie sprookje.

Bruiloften in Gent

Inspiratielocatie

Onze foto’s van recente bruiloften in Gent illustreren perfect de fusie van de middeleeuwse charme van de stad met de hedendaagse luxe van onze limousines. Laat je inspireren door momenten die werden vastgelegd in de buurt van het Alijnhuis of het STAM-museum, die de magie van Gent en de schittering van onze diensten weerspiegelen.

Jullie bruiloft in Gent

Ik wil graag een limousine huren aanvraag doen

Laat je droom van een huwelijk aan de oevers van de Gentse reien of in het hart van de Korenmarkt uitkomen. Vertel ons wat je wilt voor je speciale dag, en Belgium Limousine Services zorgt ervoor dat elke rit magisch wordt.

Begin met het specificeren van de datum van de bruiloft waarvoor je een of meer limousines wilt huren.

Geef bij stap 2 in de opmerkingen het aantal voertuigen aan dat je wilt huren en de bijzonderheden van je reizen.

1
Jouw reis
2
Persoonlijke informatie
Vertrek *
Duur
Afhaaladres *
Adres van aankomst
Nieuw aankomstadres
Passagiers
Bestuurder
1
Jouw reis
2
Persoonlijke informatie
Volledige naam
Email
Telefoon

Vanuit Gent en grote steden

Bruiloft autoverhuur in Gent en meer

Hoewel Gent een stad van duizend torens is, reiken onze diensten verder dan haar grenzen. Van het Belfort van Gent tot de Kruidtuin en daarbuiten garanderen we een ongeëvenaard niveau van luxe en elegantie voor jullie grote dag.

hero
intro
video
section_4
section_5
section_6
section_7