Bruidsauto's en ceremoniewagens te huur in Knokke met Belgium Limousine Services

Huwelijksceremonie

Limousine huren in Knokke

Knokke, de parel van de Belgische kust, biedt een idyllische omgeving voor je bruiloft. Laat Belgium Limousine Services een vleugje verfijning toevoegen aan je evenement met onze luxe limousines.

Of het nu gaat om een ceremonie op het strand of in een elegante villa, onze voertuigen garanderen een opmerkelijke entree.

Verhuur in Knokke

Onze favoriete trouwauto's

In een stad waar luxe en zee elkaar ontmoeten, biedt Belgium Limousine Service een onvergelijkbaar prestige.

Of je nu het Knokke Casino bezoekt of de chique boetieks van de Lippenslaan, wij zijn er om een vleugje elegantie toe te voegen.

Rolls Royce Phantom
X7M 50i

VIP autocolonne modus ACtivated

geef uw ceremonie een andere uitstraling

Ons VIP-gamma bestaat niet alleen uit weelderige limousines, maar ook uit topklasse sportwagens, klaar om hoofden te doen omdraaien op de Kustlaan. En als je een grotere groep te vervoeren hebt, brengen onze luxueuze minibussen en bussen je in ongeëvenaarde Knokke-stijl van ceremonie naar feest.

Chaque mariage mérite une touche spéciale et à Knokke, ce n’est rien de moins que le luxe pur. Que ce soit une escapade romantique près du Zwin ou une grande célébration au Golf de Knokke, Belgium Limousine Services est votre partenaire de confiance pour une journée parfaite.

Bruiloften in Knokke

Inspiratielocatie

Ontdek de magie van onze diensten via onze fotogalerij, die een beeld geeft van onvergetelijke bruiloften in Knokke. Van sprankelende stranden tot elegante straten zoals de Dumortierlaan, onze limousines geven elke foto een speciaal tintje.

Jullie bruiloft in Knokke

Ik wil graag een limousine huren aanvraag doen

Droom je van een bruiloft met het zachte geluid van de golven op de achtergrond? Deel je visioenen van de perfecte dag met ons. Of het nu in Hotel La Réserve is of in een privé strandpaviljoen, wij zorgen ervoor dat jullie aankomst net zo gedenkwaardig is als de setting zelf.

Begin met het specificeren van de datum van de bruiloft waarvoor je een of meer limousines wilt huren.

Geef bij stap 2 in de opmerkingen het aantal voertuigen aan dat je wilt huren en de bijzonderheden van je reizen.

1
Jouw reis
2
Persoonlijke informatie
Vertrek *
Duur
Afhaaladres *
Adres van aankomst
Nieuw aankomstadres
Passagiers
Bestuurder
1
Jouw reis
2
Persoonlijke informatie
Volledige naam
Email
Telefoon

Vanuit Knokke en grote steden

Bruiloft auto huren in Knokke en meer

Hoewel Knokke ons luxe epicentrum is, stralen onze diensten uit over heel België. Van Het Zoute tot het Van Bunnenplein en verder, verwacht een limousineservice die je verwachtingen overstijgt.

hero
intro
video
section_4
section_5
section_6
section_7