Bruiloft en ceremonie auto's te huur in Brugge met Belgium Limousine Services

Huwelijksceremonie

Limousine huren in Brugge

Brugge, het “Venetië van het Noorden”, biedt met zijn pittoreske grachten en middeleeuwse gebouwen een onvergelijkbare romantische setting voor je bruiloft. Laat Belgium Limousine Services deze sfeer versterken met onze eersteklas limousines, die zorgen voor een elegante entree bij elke halte, van het Burgplein tot het Belfort.

Verhuur in Brugge

Onze favoriete trouwauto's

In deze stad van kunst en cultuur is Belgium Limousine Service vastbesloten om een vervoersdienst te bieden die perfect past bij de grootsheid van Brugge. Of je dag nu bestaat uit een rustige cruise over de grachten of een ceremonie in een gotische kerk, wij staan aan je zijde om een vlotte reis te garanderen.

Rolls Royce Phantom
X7M 50i

VIP autocolonne modus ACtivated

geef uw ceremonie een andere uitstraling

Onze luxewagens staan klaar om de charme van Brugge te evenaren. Van elegante limousines en sportwagens voor een modern tintje tot luxueuze minibussen voor uw gasten, wij hebben alles om uw dag speciaal te maken. Wat ook de omvang van je huwelijk is, elke rit door de stad is een belofte van grandeur en comfort.

Brugge, met zijn geplaveide straatjes en charmante bruggetjes, is de perfecte setting voor jullie bruiloft. Belgium Limousine Services is je partner om door deze schoonheid te navigeren, of je nu een intiem moment wilt bij het Meer van de Liefde of een groots feest op de Markt.

Bruiloften in Brugge

Inspiratielocatie

Blader door onze archieven om te zien hoe we vele bruiloften in Brugge hebben opgeluisterd. Van limousines die onder de bogen van de Sint-Bonifatiusbrug doorrijden tot sportwagens voor het Palais du Franc de Bruges, elk beeld is het bewijs van onze toewijding om van jullie grote dag de mooiste dag te maken.

Jullie bruiloft in Brugge

Ik wil graag een limousine huren aanvraag doen

Je bruiloft in Brugge is een viering van de liefde in een stad die daar symbool voor staat. Vertrouw ons je wensen en dromen toe en laat Belgium Limousine Services een vleugje magie toevoegen aan elke reis. Van de voorbereidingen tot het vertrek van de gasten, elk detail wordt georkestreerd om onvergetelijke herinneringen te creëren.

Begin met het specificeren van de datum van de bruiloft waarvoor je een of meer limousines wilt huren.

Geef bij stap 2 in de opmerkingen het aantal voertuigen aan dat je wilt huren en de bijzonderheden van je reizen.

1
Jouw reis
2
Persoonlijke informatie
Vertrek *
Duur
Afhaaladres *
Adres van aankomst
Nieuw aankomstadres
Passagiers
Bestuurder
1
Jouw reis
2
Persoonlijke informatie
Volledige naam
Email
Telefoon

Vanuit Brugge en grote steden

Bruiloft autoverhuur in Brugge en daarbuiten

Hoewel de middeleeuwse schoonheid van Brugge centraal staat in onze service, is Belgium Limousine

hero
intro
video
section_4
section_5
section_6
section_7