Bruiloft en ceremonie auto's te huur in Spa met Belgium Limousine Services

Huwelijksceremonie

Limousine huren in Spa

Spa, dat vaak de bijnaam “de Parel van de Ardennen” heeft gekregen, biedt een natuurlijke en serene omgeving om uw verbintenis te vieren.

Bij Belgium Limousine Services passen onze limousines bij de schoonheid en elegantie van dit kuuroord.

Of je route je nu leidt naar de legendarische bronnen of het historische Casino de Spa, elk moment is een moment van luxe.

Verhuur in Spa

Onze favoriete trouwauto's

Belgium Limousine Service neemt de speciale aard van Spa bruiloften ter harte. We stemmen onze diensten af op de magie van het kuuroord en zorgen ervoor dat elke reis een bad van comfort en prestige is.

Rolls Royce Phantom
X7M 50i

VIP autocolonne modus ACtivated

geef uw ceremonie een andere uitstraling

Spa is het toppunt van natuurlijke luxe. Ons aanbod aan trouwauto’s weerspiegelt deze geest: strakke limousines voor een intieme sfeer, sportwagens voor een modern tintje of minibusjes om je gasten door het glooiende landschap van de Ardennen te leiden.

Spa is een stad van geschiedenis en natuur. Met Belgium Limousine Services maak je van elke reis een belevenis, of je nu langs de beroemde thermale baden rijdt of op weg bent naar een feest in het hart van het Parc des Sept Heures.

Bruiloften in Spa

Inspiratielocatie

Dompel jezelf onder in de sfeer van de bruiloften die we in Spa hebben verzorgd. Van de limousines die geparkeerd staan voor de Royal Golf Club des Fagnes tot de sportwagens die klaar staan voor een ritje door de Ardense bossen, elk shot is een bewijs van ons streven naar uitmuntendheid.

Uw bruiloft in Spa

Ik wil graag een limousine huren aanvraag doen

Elke bruiloft in Spa is een ode aan romantiek en elegantie. Deel je visie met Belgium Limousine Services en wij zorgen ervoor dat je grote dag net zo rustgevend en majestueus wordt als het thermale water van de stad.

Begin met het specificeren van de datum van de bruiloft waarvoor je een of meer limousines wilt huren.

Geef bij stap 2 in de opmerkingen het aantal voertuigen aan dat je wilt huren en de bijzonderheden van je reizen.

1
Jouw reis
2
Persoonlijke informatie
Vertrek *
Duur
Afhaaladres *
Adres van aankomst
Nieuw aankomstadres
Passagiers
Bestuurder
1
Jouw reis
2
Persoonlijke informatie
Volledige naam
Email
Telefoon

Vanuit Spa en grote steden

Bruiloft autoverhuur in Spa en meer

Hoewel Spa het startpunt is, kennen onze diensten geen grenzen. Of je bruiloft je nu naar andere pittoreske locaties in België brengt of zelfs naar het buitenland, met Belgium Limousine Services blijft de reis onberispelijk.

hero
intro
video
section_4
section_5
section_6
section_7