Pantserwagen

Veiligheid en elegantie

Gepantserde auto huren

Boek een VIP-service (gepantserde auto met chauffeur) voor 1 of 2 passagiers voor je zakenreizen of speciale evenementen. Geniet van optimale veiligheid en ongeëvenaard comfort met onze gepantserde voertuigen van topklasse, zoals de gepantserde Audi A8L en BMW X5. De ideale keuze voor het vervoer van politieke figuren, bedrijfsleiders, bruidsparen en andere VIP’s, waarbij discretie, veiligheid en elegantie gegarandeerd zijn.

Agents de réservation disponibles 24/7

Luxe, kracht en bescherming

Een vloot van VIP-pantservoertuigen

Onze collectie gepantserde auto’s biedt optimale veiligheid zonder in te boeten aan elegantie en comfort. Reis met vertrouwen in onze gepantserde voertuigen, die raffinement, kracht en gemoedsrust combineren voor een ongeëvenaarde VIP-ervaring.

BMW 7 Protection
BMW X5 M Pantser
A8L Beveiliging
gepantserde auto VR10
Audi A8L Gepantserd

Luxe en veiligheid

Dompel jezelf onder in een wereld van verfijning en bescherming met onze gepantserde Audi A8L. Boek een uitzonderlijke VIP-service, ideaal voor 1 tot 2 passagiers voor uw zakenreizen of speciale evenementen. Geniet van de perfecte combinatie van verfijnde elegantie en geavanceerde beveiliging in deze gepantserde sedan van topklasse. De perfecte keuze voor politici, bedrijfsleiders, bruidsparen en VIP’s die op zoek zijn naar absoluut comfort en totale discretie.

BMW X5 Gepantserd

Ultieme kracht en bescherming

Ontdek de ultieme luxe en veiligheid met onze gepantserde BMW X5. Boek een exclusieve VIP-service, perfect voor 1 tot 2 passagiers voor je zakenreizen of ceremonies. Voel de kracht en elegantie van dit rollende fort, dat verfijnd comfort combineert met ultramoderne beveiliging. Een must voor politici, zakenmensen, bruidsparen en VIP’s op zoek naar verfijning en absolute rust.

Onze andere autoverhuurcategorieën

We bieden nog veel meer auto’s te huur aan, van limousines en bussen tot VIP-minibusjes en minibussen. Kom naar Belgium Limousine Services om je sportwagens en andere luxe voertuigen te huren, met of zonder chauffeur.