Reis in een zwarte limousine met een VIP-chauffeur vanaf de luchthaven, Brussel Zaventem of een andere Belgische stad.

Elegantie en sportiviteit

Limousine huren met chauffeur

Boek een VIP-service (luxe auto met chauffeur) voor 1 of 2 passagiers voor je zakenreizen of ceremonies. Profiteer van een VIP-service en geavanceerde voertuigen, de must voor het vervoer van politici, zakenmensen, bruiden en bruidegoms en andere VIP’s.

Reserveringsagenten 24/7 beschikbaar

Ecologisch elegant

Een vloot van luxe limousines

Kies voor een milieuvriendelijke aanpak van je luchthaventransfers, reizen naar conferenties of belangrijke vergaderingen. Of je nu alleen reist of in groep, ons huuraanbod laat je toe om met je team door België en het buitenland te reizen en tegelijkertijd groene mobiliteit te promoten.

S class 580e L
BMW 750e L hybride
BMW i7
Mercedes EQS 580 4 matic
Mercedes Maybach 580e hybride
Mercedes Maybach S680 
Vanuit Brussel en grote steden

Limousine huren in België

Wij bieden je onze sportwagens van de bekendste merken in Brussel, Zaventem. Onze ambitie is om je een limousineverhuurservice van hoge kwaliteit aan te bieden, waar je ook opgehaald wordt. We zijn er trots op dat we onze diensten in verschillende steden in België kunnen aanbieden, zodat je altijd een luxueuze en comfortabele reiservaring hebt, ongeacht je bestemming in Europa.

De huurprijs schatten

Ik wil graag een limousine huren aanvraag doen

Deel de details van je limousineboeking met onze agenten.

We nemen binnen 2 uur contact met je op met een prijsofferte op maat, rekening houdend met de afstand tussen je verschillende bezienswaardigheden en de duur van de huur.

1
Jouw reis
2
Informations personnelles
Overdracht
Startadres *
Adres van aankomst *
Vertrek *
Vertrektijd
Passagiers
Meer informatie
1
Jouw reis
2
Informations personnelles
Volledige naam *
Email
Telefoon
Zwart-witte limousines

Recente verhuur

Bekijk foto’s van de laatste limousineritten van onze klanten. Van zwarte limousines tot bussen en minibussen, we hebben voertuigen die tot 50 passagiers kunnen vervoeren in de best mogelijke omstandigheden.

Maak van je reis een moment van sereniteit, geniet van het landschap, ontspan, onze privéchauffeurs zorgen voor de details van je reis.

Geniet aan boord van onze limousines van gratis Wi-Fi en verfrissingen.

Konvooimodus geactiveerd

Onze andere autoverhuurcategorieën

We verhuren nog veel meer auto’s, van limousines en bussen tot minibusjes en VIP-minibussen. Kom naar Belgium Limousine Services om je sportwagens en andere luxe voertuigen te huren, met chauffeur.

héro