// Implement

Ontdek ons aanbod VIP-bussen en minibussen te huur in Brussel en heel België  

VIP-service

Locatie bestelwagens VIP, Minibus et bus

Bij Belgium Limousine Services zijn we er trots op dat we een eersteklas bus- en minibusverhuurservice in Brussel kunnen aanbieden.
Als marktleider in zakelijk vervoer in de Benelux, of je nu vervoer nodig hebt voor een bedrijfsevenement, een bedrijfsbezoek in groepsverband, een pendeldienst of een shuttle voor je evenement, wij hebben het perfecte voertuig om aan je behoeften te voldoen.

Bus- en touringcarverhuur

Tot 50 zitplaatsen

Minibus huren

Tot 20 plaatsen

VIP-busjes huren

Tot 7 plaatsen

VIP-service

Bussen en minibussen voor al uw groepsevenementen

Van meerdaagse evenementen tot snelle eendaagse roadshows en bedrijfsbezoeken, wij hebben wat nodig is. Belgium Limousine Services beschikt over de juiste vloot van kwalitatieve zwarte bussen en minibussen. Voor uw evenementen en MICE hebben we uitgebreide ervaring in het organiseren van pendeldiensten met verschillende minibussen, bussen en onze coördinatoren voor groepen van meer dan 500 personen.

Verhuur met professionele chauffeurs

We bieden een breed scala aan bus- en minibusdiensten voor professionals die hun personeel of klanten veilig en comfortabel willen vervoeren. We werken met bedrijven van alle groottes en in alle sectoren om aan hun transportbehoeften te voldoen.

VIP-service

officiële leverancier van

Als officiële leverancier garanderen we veiligheid en discretie. Geniet van de onvergelijkbare luxe van onze voertuigen, ondersteund door een reputatie van uitmuntende service. Welkom bij de reiselite.

In België en in het buitenland

onze nieuwste Bus met chauffeur huren

We zijn blij dat we de meest uitgebreide bus- en minibusverhuurservice met chauffeur in België kunnen aanbieden. Onze meest recente verhuur omvat zakenreizen, delegaties en privé-evenementen zoals bruiloften, excursies of retourreizen naar grote festivals zoals Tomorrowland.

 

Van reclamebelettering tot volledige bedekking

Personaliseer onze bussen met je logo

Onze huurauto’s zijn vooral populair bij sportteams, delegaties en internationale bedrijven die vergaderen in België of zich willen verplaatsen naar een stad of luchthaven in een grensland.

Wij zorgen voor het hele personalisatieproces, van het maken of aanpassen van de bestanden tot het afdrukken en installeren;

Referenties

Onze klanten

5-sterren ervaring

VIP-zorg, uitstekende service

Hieronder vind je een aantal beoordelingen van recente bus- en minibusboekingen. We hebben het genoegen om een verscheidenheid aan klanten te bedienen, van zakenreizigers tot toeristen. We doen altijd ons best om je volgende reis onvergetelijk te maken.

De partner van VOS

grote evenementen

De huurprijs schatten

Ik wil een Bus & MiniBus huren

Klaar om je bus of minibus te boeken? Gebruik ons gebruiksvriendelijke boekingsformulier hieronder. Vul gewoon je gegevens in, selecteer je voertuig en laat ons de rest regelen. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar.

1
Jouw reis
2
Informations personnelles
Overdracht
Startadres *
Adres van aankomst *
Vertrek *
Vertrektijd
Passagiers
Meer informatie
1
Jouw reis
2
Informations personnelles
Volledige naam *
Email
Telefoon
Vanuit Brussel en grote steden

Bus en minibus huren in België

Belgium Limousine Services gaat veel verder dan Brussel. We zijn verheugd om onze bus en minibus verhuur diensten aan te bieden in verschillende andere Belgische steden. Of je nu vervoer nodig hebt voor een evenement in Gent, een bruiloft in Knokke, een zakenconferentie in Antwerpen of een groepsuitstapje in Charleroi, wij hebben het juiste voertuig voor je.

Bussen, minibussen, VIP-bussen en meer

andere luxe voertuigen te huur

Bij Belgium Limousine Services bieden we veel meer dan bussen en minibussen. Je kunt ook luxe limousines huren voor je speciale evenementen, elegante trouwauto’s voor je grote dag en topsportauto’s voor een onvergetelijke rijervaring.

We verhuren nog veel meer auto’s, van limousines en bussen tot minibusjes en VIP-minibussen. Kom naar Belgium Limousine Services om je sportwagens en andere luxe voertuigen te huren, met of zonder chauffeur.

Deel uw mening met ons

Laat ons weten wat je ervan vindt
We horen graag van je!

hero
Section 1
Section 2
Section 3
section_4
section_5