G63 AMG, Rolls Royce, Audi R8, RS e-tron GT, AMG GT... découvrez vite nos offres de location de voitures de sport à Bruxelles / Belgian Plates !

De beste modellen van dit moment

Sportwagenverhuur

Onze sportwagens zijn te huur van de grote Duitse merken: Audi, BMW, Mercedes.

Voor alle gelegenheden zijn andere merken en modellen sportauto’s te huur, afhankelijk van onze huidige partnerschappen en de beschikbare voertuigen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over al onze sportwagens en supercars te huur.

Reserveringsagenten 24/7 beschikbaar

Sportwagenverhuur in België

Ontdek onze topklasse sportwagens

Ontdek onze vloot van luxe sportwagens, zorgvuldig geselecteerd om een onvergetelijke rijervaring te bieden, in benzine- of volledig elektrische versies zoals de Audi RS etron GT. Ons wagenpark is perfect voor speciale evenementen, bruiloften en zakelijke/sportreizen.

Vanuit Brussel en grote steden

Sportwagenverhuur in Brussel en daarbuiten

Wij stellen onze sportwagens van de bekendste merken ter beschikking in Brussel, Zaventem. Je kunt dan gaan en staan waar je maar wilt binnen de grenzen van het contract dat we samen afspreken. 

De huurprijs schatten

Ik huur een sportwagen

Deel je plannen voor het huren van een sportwagen met ons, zoals het geschatte aantal kilometers dat je wilt afleggen.

Voor de huur wordt een borg gevraagd van tussen de € 4.000 en € 8.000, die volledig wordt terugbetaald zodra de auto is gecontroleerd.

1
Jouw reis
2
Informations personnelles
Overdracht
Startadres *
Adres van aankomst *
Vertrek *
Vertrektijd
Passagiers
Meer informatie
1
Jouw reis
2
Informations personnelles
Volledige naam *
Email
Telefoon
Een hele reeks sensaties

Proef de kracht

Tegenwoordig is het moeilijk om je de auto van je dromen te veroorloven. De sportwagen huren die je wilt, is een goede manier om jezelf te motiveren en op weg te gaan naar succes. Het is tijd om je passie te leven. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons wagenpark of klik op het model van je keuze.

Onze sportmodellen beloven een nieuwe dimensie aan uw weekend toe te voegen.
Als u achter het stuur zit, geniet u van een omgeving die zowel rustig als pittig is, met de zekerheid dat u zowel op bochtige bergwegen als op vierbaanswegen uit de voeten kunt. Onze voertuigen zijn geruststellend omdat ze vaak zijn uitgerust met vierwielaandrijving.

Het enige wat je hoeft te doen, is het sportwagenmodel kiezen dat het beste past bij je verblijf en je rijstijl in het volgende gedeelte.

Sportwagens en meer

Andere voertuigen te huur

We verhuren nog veel meer auto’s, van limousines en bussen tot minibusjes en VIP-minibusjes. Kom naar Belgium Limousine Services om je sportwagens en andere luxe voertuigen te huren, met of zonder chauffeur.

héro
Élégance et sportivité
Avec ou sans chauffeur
Au départ des grandes villes
Organiser son mariage
Limousines noires et blanches
Mode convoi activé