Sportief Autoverhuur in Luik

elegantie en sportiviteit

Sportwagenverhuur in Luik

Luik, de “Cité Ardente”, verdient een gedurfde en luxueuze verkenning. Onze vloot van sportwagens is ontworpen om elk moment te verheffen en je een ongeëvenaarde rijervaring door de stad te geven.

Fantastische modellen

Ontdek onze reeks sportwagens

Belgium Limousine Service is je luxe reisgenoot in Luik en combineert verfijning en passie in elke reis. Ontdek de stad met ongeëvenaarde flair, of je nu hier bent voor zaken of voor plezier.

New Range Rover LWB

Jouw VIP huur in Luik

Alle beschikbare accommodaties per type

Of het nu gaat om een elegante avond in de Opéra Royal of een bruisend evenement op de Place Saint-Lambert, onze sportwagens en onze bestelwagens en minibussen staan garant voor een opvallende aanwezigheid en een onberispelijke stijl.

Van het Buerengebergte tot de oevers van de Maas, Belgium Limousine Services maakt van elke reis in Luik een luxueus avontuur. Onze belofte is om de dynamiek van de stad te combineren met het prestige van onze voertuigen.

Sensationeel sportief

Proef de kracht

Voel het ritme en de energie van Luik met onze sportwagens. Elke bocht, elke stop wordt een feest van prestaties en stijl, waardoor elke reis een symfonie van sensaties wordt.

DE HUURPRIJS SCHATTEN

IK HUUR EEN SPORTWAGEN

Deel je ambities voor Luik met ons, of het nu een rondleiding door de historische brouwerijen of een bezoek aan de musea is. Belgium Limousine Services maakt van elk moment een droom die uitkomt.

Voor de huur wordt een borg gevraagd van tussen de € 4.000 en € 8.000, die volledig wordt terugbetaald zodra de auto is gecontroleerd.

1
Jouw reis
2
Informations personnelles
Overdracht
Startadres *
Adres van aankomst *
Vertrek *
Vertrektijd
Passagiers
Meer informatie
1
Jouw reis
2
Informations personnelles
Volledige naam *
Email
Telefoon

Van grote steden

Sportwagenverhuur in Luik

Of je nu wordt aangetrokken door het glooiende landschap van Wallonië of verder weg wilt, wij beloven je een voortreffelijke rijervaring die bij elke stap herinnert aan de luxe en elegantie van Luik.

hero
intro
video
section_4
section_5
section_6
section_7
section_8