Sportief Autoverhuur in Leuven

elegantie en sportiviteit

Sportwagenverhuur in Leuven

In de academische sfeer van Leuven geeft onze vloot sportwagens een moderne en elegante toets. Elk voertuig is zorgvuldig geselecteerd om van je reis een onvergetelijke ervaring te maken.

Fantastische modellen

Ontdek onze reeks sportwagens

Belgium Limousine Service biedt je luxe en verfijning in een stad van kennis en traditie. Reis in stijl door Leuven, voor een universitaire ceremonie of een avondje uit.

New Range Rover LWB

SPORTVERHUUR

alle verhuur van voertuigen in Leuven

Of je nu naar een congres aan de KU Leuven gaat of naar een feestelijk evenement, onze sportwagens, aangevuld met onze bestelwagens en minibussen, zorgen ervoor dat jij en je gasten in stijl en voornaam aankomen.

Van de Oude Markt tot de Universiteitsbibliotheek, Belgium Limousine Services is je partner om Leuven in luxe te ontdekken. Onze voertuigen weerspiegelen uitmuntendheid en moderniteit in het hart van een historische stad.

Sensationeel sportief

Proef de kracht

Omarm de perfecte combinatie van prestaties en elegantie terwijl je de iconische straten van Leuven verkent. Onze sportwagens zijn ontworpen om elk moment te accentueren en je verblijf onvergetelijk te maken.

DE HUURPRIJS SCHATTEN

IK HUUR EEN SPORTWAGEN

Vertel ons over je visie voor Leuven, of het nu gaat om een cultureel uitje of een avondje uit. Belgium Limousine Services staat klaar om van elke reis een speciale reis te maken.

Voor de huur wordt een borg gevraagd van tussen de € 4.000 en € 8.000, die volledig wordt terugbetaald zodra de auto is gecontroleerd.

1
Jouw reis
2
Informations personnelles
Overdracht
Startadres *
Adres van aankomst *
Vertrek *
Vertrektijd
Passagiers
Meer informatie
1
Jouw reis
2
Informations personnelles
Volledige naam *
Email
Telefoon

Van grote steden

Sportwagenverhuur Leuven

Of je nu door Vlaams-Brabant reist of de Belgische grenzen oversteekt, we beloven je een heerlijke rijervaring op maat.

hero
intro
video
section_4
section_5
section_6
section_7
section_8