Een knowhow vol geschiedenis.

België Limousine Services is een limousine-onderneming gevestigd in Brussel, gespecialiseerd in limousinesverhuur, busjes, minibussen en bussenb huren met chauffeur.

Ontdek onze vloot

Dertig jaar uitmuntendheid.

Opgericht in 1986 door de heer Abrighach, we zijn al meer dan 30 jaar actief in de limousinesector in Brussel, bus en minibus verhuur in België en de Benelux. In de loop der jaren is het bedrijf blijven evolueren. Autoverhuur met chauffeur, minibus en VIP-busverhuur, touringcars voor evenementen, zijn onze dagelijkse missies geworden.

We zijn aanwezig op alle grote evenementen in België: Tomorrowland, Seafood expo, Zeebrugge Cruise en een rondleiding door Brugge, bezoek van Ieper WW1 / WW2, Brussel en Luik. Voor privé-evenementen zoals bruiloften huren wij ceremoniële auto's. Onze limousineservice in Brussel, busje en VIP minibus hebben ons tot marktleider in limousinediensten met chauffeur in België gemaakt.

diensten

Onze kernactiviteit bestaat uit busjes, minivan, minibus en touringcars verhuur in Brussel : huren een chauffeur en limo in Brussel is gemakkelijk bij ons, oldtimer-trouwauto voor bruiloft, minibus en busverhuur VIP voor rondleidingen ...

Van de limousine tot de luxe touringcar, via busjes en VIP-sprinterminibusjes, hebben wij een ruime keuze aan voertuigen om aan de behoeften te voldoen evenementenlogistiek. Zoals de NAVO-top in Brussel , Tomorrowland Belgium VIP-bus, Seafood Expo, Muziekfestival België, Brussel Limousine ...

Standby bestuurder ( dispositie)

Luchthavens en stations

gewoonte

Logistiek voor evenementen

Als leider in deze limousinemarkt en minbus met chauffeur in Brussel aanbiden wij alle diensten (busje en minibus met chauffeur huren) maken we er een erezaak van om leider te worden in de logistiek van evenementen en autoverhuur. Huwelijksceremonie (verhuur Rolls Royce) oude timer, VIP busverhuur België en Brussel.

Inderdaad, dankzij 30 jaar ervaring in limousineservice in Brussel en autoverhuur met chauffeur op de luchthaven van Zaventem Brussel, Eurostar Thalys-station en aeroprot privé-Brussel, hebben we ons netwerk in de steden kunnen ontwikkelen: Limousine met chauffeur Antwerpen, Limousine Brussel, Limousine met chauffeur Gent, Limousine Luik ... Dit alles zonder onze bussen en luxe VIP-bussen te tellen in Brussel, Antwerpen, Gent, Luik Brugge en Zeebrugge Cuise om Brugge en de steden van België te bezoeken (kastelen in Luxemburg, Reims in Frankrijk, ...).

Wat kunnen we u meer aanbieden? Een all-in service !

Een onberispelijke logistiek

Wij zorgen voor alle logistiek van uw evenementen: minibus en bus shuttle service, on-site coördinatoren, parkeerjongens, busverhuur en bus met chauffeur.

Een reis op maat

Wat betreft de reis, we hebben bussen die kunnen worden aangepast aan alle behoeften: buslounge en catering, internet, microfoon.

Een ervaring voor uw imago

Om alles af te ronden, kunt u ook adverteren / flocken (branding) van onze voertuigen door uw logo aan te brengen.