Evenementen Pendeldienst voor B2B Incentives en MICE

VIP-service

Prestige Shuttle Service voor uw Gentle Transfers

We zijn gespecialiseerd in zakelijk vervoer, B2B voor MICE: we hebben shuttlelogistiek ontwikkeld met coördinatoren op het terrein om een kleine bedrijfspendeldienst te beheren naar een internationaal evenement zoals wedstrijden van de UEFA / Champion’s League, topbijeenkomsten van de EU en de NAVO in Brussel. De voertuigen die voor deze pendeldiensten worden gebruikt zijn vaak busjes, minibussen en touringcars. Ze worden allemaal gecoördineerd door een of meer veldcoördinatoren om ervoor te zorgen dat de pendeldienst soepel verloopt.

hoogstaande service

Hoe huur ik een minibus of bus voor een evenement of shuttle?

We adviseren je vanaf het begin over het aantal in te zetten voertuigen: we analyseren de reistijden van de shuttle tussen de ophaal- en afzetpunten, het aantal te vervoeren personen en het tijdsbestek. Zodra dit is gebeurd, zetten we communicatiekanalen op tussen de coördinator op het hoofdkantoor en de coördinator op het terrein. De coördinator op het terrein stuurt de chauffeurs aan, verwelkomt de klanten en fungeert als link tussen de backoffice en de eventmanager. MICE (Meetings, Incentives, Conferences and Events) is onze nichemarkt en we hebben de grootste vloot minibussen en VIP-bussen in de Benelux!

onze diensten onvergetelijk maken

Boek nu uw exclusieve shuttleservice

Ons toegewijde team staat klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen voor, tijdens en na je reis. Elke stap van je boeking wordt gekenmerkt door onze toewijding aan uitzonderlijke service. Ga voor een ongeëvenaarde ervaring met pendeldiensten door te kiezen voor Belgium Limousine Services.

Altijd in dienst van

Onze klanten

Een VIP-vloot

Reis met onderscheid dankzij onze Shuttle Service

Ervaar luxe op elk moment van je reis met onze luxe en sportvoertuigen. Of je nu in onze busjes, minibussen of bussen reist, je transfer wordt een gedenkwaardige ervaring die comfort en elegantie combineert.

We verhuren nog veel meer auto’s, van limousines en bussen tot minibusjes en VIP-minibussen. Kom naar Belgium Limousine Services om je sportwagens en andere luxe voertuigen te huren, met of zonder chauffeur.

De huurprijs schatten

Een Shuttle Service op maat

Deel de details van je boeking voor pendeldiensten met onze agenten. Verwacht in minder dan twee uur een offerte op maat, waarbij rekening wordt gehouden met je bestemmingen en voorkeuren.

We nemen binnen 2 uur contact met je op met een prijsofferte op maat, rekening houdend met de afstand tussen de verschillende bezienswaardigheden.

1
Jouw reis
2
Informations personnelles
Overdracht
Startadres *
Adres van aankomst *
Vertrek *
Vertrektijd
Passagiers
Meer informatie
1
Jouw reis
2
Informations personnelles
Volledige naam *
Email
Telefoon

Fantastische modellen

Ontdek onze vloot voor een uitstekende shuttleservice

Belgium Limousine Services biedt je een gevarieerd wagenpark, met of zonder chauffeur. Laat ons je helpen het ideale voertuig te kiezen om je shuttle-ervaring te verbeteren.

Mercedes Maybach S680 
Mercedes Maybach 580e hybride
Mercedes EQS 580 4 matic
BMW i7
BMW 750e L hybride
S class 580e L
Van de grootste steden

Meer dan een pendeldienst: een uitzonderlijke ervaring

Onze invloed is niet beperkt tot Brussel. We zijn trots om je onze pendeldienst in verschillende Belgische steden aan te bieden. Of het nu gaat om een transfer in Gent, een uitstapje in Knokke, een zakelijke vergadering in Antwerpen of een groepsuitstapje in Charleroi, wij hebben het perfecte voertuig voor jouw behoeften.

hero
intro
video
section_3
section_4
section_5
section_6
section_7
section_8
section_9
section_10