Bus en Minibus verhuur in Brussel

Bedrijven, delegaties, teams

Verhuur van bussen en minibussen in Brussel

Belgium Limousine Services is er trots op je een eersteklas bus- en minibusverhuurservice in Brussel te kunnen bieden. Of je nu een speciaal evenement, een zakenreis of een groepsuitstap plant, we hebben VIP-bussen en minibusjes om aan al je behoeften te voldoen.

Onze diensten dekken alle reizen van Brussel naar bestemmingen zoals Rijsel, Reims, Parijs, Amsterdam, Luxemburg en Berlijn.

Luxe voertuigen, professionele chauffeurs

Ontdek onze bussen en minibussen te huur

Onze vloot bussen en minibussen in Brussel is ontworpen om te voldoen aan een groot aantal behoeften op het gebied van groepsvervoer. Of je nu een kleine groep bent of een grote groep van maximaal 28 passagiers, wij hebben het perfecte voertuig voor jou. Bovendien zijn al onze voertuigen uitgerust met de nieuwste technologie, waaronder wifi aan boord.

Altijd klaar voor

Onze klanten

Recente huurwoningen in Brussel

Foto's van onze bussen en minibussen

Hier zijn enkele van onze recente boekingen van bussen en minibussen in Brussel. We hebben een verscheidenheid aan klanten bediend, van bedrijfsgroepen tot privéfeesten en schoolexcursies.

Onze professionele chauffeurs zullen uw reis naar Brussel uitzonderlijk en onvergetelijk maken.

Bussen, minibussen, VIP-bussen en meer

andere luxe voertuigen te huur

Belgium Limousine Services verhuurt niet alleen bussen en minibussen in Brussel. U kunt ook kiezen voor onze stijlvolle limousines voor uw speciale evenementen, trouwauto’s voor uw grote dag, of zelfs sportauto’s voor een unieke rijervaring.

Naast onze bussen en minibusjes bieden we een divers aanbod van voertuigen te huur in Brussel, van luxe limousines tot sportauto’s, allemaal beschikbaar met of zonder chauffeur. Vertrouw uw transportbehoeften toe aan Belgium Limousine Services.

Bus- en minibushuurprijzen in Brussel

Ik wil een Bus & MiniBus huren

Als u uw bus of minibus in Brussel wilt reserveren, gebruik dan ons vereenvoudigde formulier hieronder. Vul uw gegevens in, kies uw opstapplaats en wij nemen contact met u op.

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, staan onze adviseurs 24/7 voor je klaar.

1
Jouw reis
2
Informations personnelles
Overdracht
Startadres *
Adres van aankomst *
Vertrek *
Vertrektijd
Passagiers
Meer informatie
1
Jouw reis
2
Informations personnelles
Volledige naam *
Email
Telefoon
Vanuit Brussel en grote steden

Bus en minibus huren in België

Belgium Limousine Services is actief tot ver buiten Brussel. We bedienen graag andere Belgische steden, of het nu gaat om een evenement in Gent, een bruiloft in Knokke, een conferentie in Antwerpen of een avondje uit in Charleroi. We hebben altijd het perfecte voertuig voor u.

hero
intro
video
section_4
inspirez-vous