Chauffeur huren

VIP-service

Luxe Dagelijkse Huur: Uw Dagelijkse Reisgezel

Neem een chauffeur mee op uw reizen en die van uw klanten voor een halve of hele dag. Onze S-Klasse 580e, BMW 750e en onze maybach S-Klasse 580e en 680 zijn beschikbaar om klanten naar hun verschillende afspraken te begeleiden.
Waarom een chauffeursdienst boeken bij Belgium Limousine Services? U ontvangt de gegevens van de chauffeur, kenteken, model en ID indien nodig 4-5 dagen voor de opdracht, en uw klant hoeft zich geen zorgen meer te maken over het zoeken naar het voertuig. Dit bespaart tijd, die gebruikt wordt om in het voertuig te werken.

Stand-by of roadshow

Rijden zonder compromissen met onze huurauto's voor dagelijks gebruik

We organiseren dagvullende presentaties van steden zoals Brugge, Brussel, Gent, Antwerpen, Ieper en de Ardennen. We hebben chauffeurs-gidsen die rondrijden en je de stad laten zien. Deze dienst werd ontwikkeld in samenwerking met de hotels Amigo Brussels, Steigenberger Brussels en Botanic in Antwerpen, omdat hun klanten op zoek waren naar stadstours, roadshows en culturele bezoeken aan het land. Daarom beschikken we over V-klasse voertuigen met gidsen, auto’s en minibussen met microfoons, koelkasten en internettoegang om maximaal comfort te garanderen tijdens deze bezoeken!

onze diensten onvergetelijk maken

Boek nu voor je dagelijkse avontuur

Ons toegewijde team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Elke fase van je daghuur boeking wordt behandeld met zorg en professionaliteit. Maak van je dagen unieke momenten door te kiezen voor Belgium Limousine Services.

Altijd in dienst van

Onze klanten

Een VIP-vloot

Dagelijkse verhuur die je reizen herdefinieert

Ervaar de luxe van alledag met onze luxe- en sportwagens, die elk van je reizen een bijzonder tintje geven. In onze bestelwagens, minibussen of bussen wordt je dagelijkse huur een onvergetelijke ervaring.

We verhuren nog veel meer auto’s, van limousines en bussen tot minibusjes en VIP-minibussen. Kom naar Belgium Limousine Services om je sportwagens en andere luxe voertuigen te huren, met of zonder chauffeur.

De huurprijs schatten

Uw dagelijkse huur, uw manier

Deel de details van je daghuur met onze agenten. Ontvang een gepersonaliseerd aanbod in minder dan twee uur, afgestemd op jouw bestemmingen en voorkeuren.

We nemen binnen 2 uur contact met je op met een prijsofferte op maat, rekening houdend met de afstand tussen de verschillende bezienswaardigheden.

1
Jouw reis
2
Informations personnelles
Overdracht
Startadres *
Adres van aankomst *
Vertrek *
Vertrektijd
Passagiers
Meer informatie
1
Jouw reis
2
Informations personnelles
Volledige naam *
Email
Telefoon

Fantastische modellen

Ontdek onze vloot voor uitmuntende dagelijkse verhuur

Belgium Limousine Services biedt je een gevarieerd wagenpark, voor dagelijkse verhuur met of zonder chauffeur. Laat ons je helpen het perfecte voertuig te kiezen voor je dagelijkse woon-werkverkeer.

Mercedes Maybach S680 
Mercedes Maybach 580e hybride
Mercedes EQS 580 4 matic
BMW i7
BMW 750e L hybride
S class 580e L
Van de grootste steden

Luxe Dagelijkse Verhuur overal in België

Onze aanwezigheid reikt verder dan Brussel. We zijn verheugd om je onze dagelijkse verhuurdienst in verschillende Belgische steden aan te bieden. Of het nu gaat om een dagje Gent, een verkenning in Knokke, vergaderingen in Antwerpen of een groepsuitstap in Charleroi, wij hebben het juiste voertuig voor elke gelegenheid.

hero
intro
video
section_3
section_4
section_5
section_6
section_7
section_8
section_9
section_10