Bus & Minibus verhuur, Limousine voor Spa Francorchamps

VIP-service

Elegantie en comfort voor een onvergetelijke trip naar Spa Francorchamps

Dompel jezelf onder in een luxueuze ervaring en beleef de GP van Spa-Francorchamps met onze chauffeursdienst en voertuigen. Wat de race ook is, de 24 uur van Spa, WEC endurance, GP F1, privé-evenement, wij zorgen ervoor dat onze klanten veilig naar het circuit worden gebracht. Wij leveren aan hotels zoals de Sanglier des Ardennes in Durbuy, het Radisson Balmoral Spa, Hotel de la Source, enz.

hoogstaande service

Rij met een gerust hart met onze deskundige chauffeurs

Onze chauffeurs, ervaren in defensief rijden, brengen je in luxe, in een S-klasse limousine of BMW 7, in een sprinter minibus of VIP bus, naar het opwindende circuit van Spa Francorchamps. Van vervoer vanaf de luchthaven Brussel Zaventem of privéluchtvaart zoals Luxaviation of Aviapartner VIP, tot de elektrische sfeer van sportevenementen, wij begeleiden je in stijl en veiligheid.
Je kunt ook een sensatie creëren door sportwagens of limousines te huren voor speciale gelegenheden!

onze diensten onvergetelijk maken

Boek nu je avontuur in Spa Francorchamps

Ons toegewijde team staat klaar om al je vragen te beantwoorden, voor, tijdens of na je reis. Elke stap van je boeking wordt gekenmerkt door uitstekende service. Bedwing Spa Francorchamps met vertrouwen door te kiezen voor Belgium Limousine Services.

Altijd in dienst van

Onze klanten

Een VIP-vloot

Luxe en comfort voor uw dag in Spa Francorchamps

Durf extravagant te zijn met onze luxe- en sportauto’s, die een speciaal tintje geven aan je uitstapje naar Spa Francorchamps. Of het nu in onze busjes, minibussen of bussen is, je gasten worden de hele dag in ongeëvenaard comfort vervoerd.

We verhuren nog veel meer auto’s, van limousines en bussen tot minibusjes en VIP-minibussen. Kom naar Belgium Limousine Services om je sportwagens en andere luxe voertuigen te huren, met of zonder chauffeur.

De huurprijs schatten

Een unieke ervaring in Spa Francorchamps

Deel de details van je limousine boeking met onze agenten. Verwacht een gepersonaliseerde offerte in minder dan twee uur, rekening houdend met de afstand tussen de bezienswaardigheden rond het circuit van Spa Francorchamps.

We nemen binnen 2 uur contact met je op met een prijsofferte op maat, rekening houdend met de afstand tussen de verschillende bezienswaardigheden.

1
Jouw reis
2
Informations personnelles
Overdracht
Startadres *
Adres van aankomst *
Vertrek *
Vertrektijd
Passagiers
Meer informatie
1
Jouw reis
2
Informations personnelles
Volledige naam *
Email
Telefoon

Fantastische modellen

Ontdek onze luxe vloot

Belgium Limousine Services biedt je zijn wagenpark aan, met of zonder chauffeur. Laat ons u begeleiden in uw zoektocht naar een voertuig op maat om uw ervaring in Spa Francorchamps te verbeteren.

Mercedes Maybach S680 
Mercedes Maybach 580e hybride
Mercedes EQS 580 4 matic
BMW i7
BMW 750e L hybride
S class 580e L
Van de grootste steden

Bus en minibus huren in België

Onze aanwezigheid reikt veel verder dan Brussel. We zijn trots om onze bus- en minibusverhuurdiensten aan te bieden in steden over heel België. Of het nu gaat om een evenement in Gent, een bruiloft in Knokke, een conferentie in Antwerpen of een uitje in Charleroi, wij hebben het perfecte voertuig voor uw behoeften.

hero
intro
video
section_3
section_4
section_5
section_6
section_7
section_8
section_9
section_10