Bus, VIP Minibus en Limousine huren voor Tomorrowland

VIP-service

Verwondering en luxe: uw exclusieve reis naar Tomorrowland

Bereid je voor op een duizelingwekkende reis naar het iconische Tomorrowland festival. Onze luxewagens, uitgerust met de nieuwste technologie, beloven je optimaal comfort. Met ruime lederen zetels en een topklasse audiosysteem bieden we je een rijervaring die even gedenkwaardig is als het festival zelf.

hoogstaande service

Uw huurauto in alle rust dankzij onze uitzonderlijke chauffeurs

Onze ervaren chauffeurs brengen je in het voertuig van je keuze, of het nu een limousine, minibus of VIP bus is, naar de betoverende ritmes van Tomorrowland. Van het oppikken van de luchthaven tot de drukte van het festival, wij begeleiden je in stijl in het comfort van onze VIP voertuigen.

onze diensten onvergetelijk maken

Boek nu uw auto met chauffeur of minibus voor uw avontuur in Tomorrowland

Ons toegewijde team staat klaar om al je vragen te beantwoorden, voor, tijdens en na je reis. Elke stap van je boeking wordt gekenmerkt door onze toewijding aan eersteklas service. Reis naar Tomorrowland met vertrouwen en stijl door te kiezen voor Belgium Limousine Services.

Altijd in dienst van

Onze klanten

Een VIP-vloot

Durf extravagant te zijn voor een verbluffende reis

Laat een onvergetelijke indruk achter met onze luxe en sportwagens, die een vleugje durf toevoegen aan je reis naar Tomorrowland. Of het nu in onze busjes, minibusjes of bussen is, je gasten zullen de hele dag in de watten gelegd worden in ongeëvenaard comfort.

We verhuren nog veel meer auto’s, van limousines en bussen tot minibusjes en VIP-minibussen. Kom naar Belgium Limousine Services om je sportwagens en andere luxe voertuigen te huren, met of zonder chauffeur.

De huurprijs schatten

Start de Tomorrowland Experience in VIP-modus

Deel de details van je Tomorrowland limousine of minibus boeking met onze agenten. Ontvang een gepersonaliseerde offerte in minder dan twee uur, rekening houdend met de afstanden tussen de bezienswaardigheden die jou en je vrienden naar de sprookjeswereld van Tomorrowland leiden.

1
Jouw reis
2
Informations personnelles
Overdracht
Startadres *
Adres van aankomst *
Vertrek *
Vertrektijd
Passagiers
Meer informatie
1
Jouw reis
2
Informations personnelles
Volledige naam *
Email
Telefoon

Fantastische modellen

Ontdek onze exclusieve vloot

Belgium Limousine Services stelt zijn prestigieuze vloot tot uw beschikking, met of zonder chauffeur. Laat ons je helpen het perfecte voertuig te kiezen om je Tomorrowland ervaring te verbeteren.

Mercedes Maybach S680 
Mercedes Maybach 580e hybride
Mercedes EQS 580 4 matic
BMW i7
BMW 750e L hybride
S class 580e L
Van de grootste steden

Bus en minibus huren in België

Ons bereik reikt veel verder dan Brussel. We zijn verheugd u onze bus- en minibusverhuurdiensten in verschillende Belgische steden te kunnen aanbieden. Of het nu gaat om een evenement in Gent, een huwelijk in Knokke, een conferentie in Antwerpen of een groepsuitstap in Charleroi, wij hebben het voertuig dat aan uw meest veeleisende wensen voldoet.

hero
intro
video
section_3
section_4
section_5
section_6
section_7
section_8
section_9
section_10