Luxe autoverhuur voor uw sightseeingtours

VIP-service

Verken met elegantie: sightseeing in stijl

Ontdek de charmes van belgië: dubuy, brugge, gand, de grote stad brussel. we hebben ook ypres en het amerikaanse kerkhof, de ardennen en antwerpen om te winkelen. buiten belgië bieden we luxemburg met zijn kastelen, en reims voor zijn champagnetours in minibus. we zijn sterk aanwezig in reims en bezoeken de grote champagnehuizen.

hoogstaande service

Ontdek de stad in alle comfort

Onze ervaren chauffeurs staan klaar om je te begeleiden op uitzonderlijke sightseeingtours, of het nu per limousine, minibus of VIP-bus is. Je zult genieten van een veilige en informatieve rit. Of kies voor onze sportwagens of limousines om een vleugje glamour aan je verkenningen toe te voegen.

faire de nos prestations un moment inoubliable

Boek nu je limousine citytrip in België of Parijs, Reims, enz.

Ons team staat tot je beschikking om al je vragen te beantwoorden voor en tijdens je sightseeingtours. Elke stap van je boeking wordt gekenmerkt door onze toewijding aan kwaliteitsservice. Dompel jezelf onder in de ervaring van Belgium Limousine Services voor onvergetelijke bezoeken.

Altijd in dienst van

Onze klanten

Een VIP-vloot

Een uitzonderlijke reis in onze luxe voertuigen

Laat je verleiden door luxe met onze luxe- en sportauto’s, die een vleugje verfijning toevoegen aan je verkenningen. Of je nu in onze busjes, minibusjes of bussen zit, elk moment van je sightseeingtour is een eersteklas ervaring waard.

We verhuren nog veel meer auto’s, van limousines en bussen tot minibusjes en VIP-minibussen. Kom naar Belgium Limousine Services om je sportwagens en andere luxe voertuigen te huren, met of zonder chauffeur.

De huurprijs schatten

Jouw persoonlijke bezoek, onze belofte

Deel de details van je sightseeing met onze agenten. Verwacht een op maat gemaakt aanbod in minder dan twee uur, afgestemd op jouw bestemmingen en interesses.

We nemen binnen 2 uur contact met je op met een prijsofferte op maat, rekening houdend met de afstand tussen de verschillende bezienswaardigheden.

1
Jouw reis
2
Informations personnelles
Overdracht
Startadres *
Adres van aankomst *
Vertrek *
Vertrektijd
Passagiers
Meer informatie
1
Jouw reis
2
Informations personnelles
Volledige naam *
Email
Telefoon

Fantastische modellen

Ontdek onze vloot voor uitzonderlijke toeristische bezoeken

Belgium Limousine Services biedt je een gevarieerd wagenpark voor sightseeingtours met of zonder chauffeur. Laat ons je begeleiden bij het kiezen van het ideale voertuig om je verkenningen nog specialer te maken.

Mercedes Maybach S680 
Mercedes Maybach 580e hybride
Mercedes EQS 580 4 matic
BMW i7
BMW 750e L hybride
S class 580e L
Van de grootste steden

Ontdek België met comfort en stijl

Onze aanwezigheid reikt verder dan Brussel. We zijn verheugd om je onze sightseeingdiensten in verschillende Belgische steden aan te bieden. Of je nu Gent wilt verkennen, Knokke wilt ontdekken, er even tussenuit wilt in Antwerpen of wilt genieten van wat authentieke tijd in Charleroi, wij hebben het perfecte voertuig voor uitzonderlijke sightseeing.

hero
intro
video
section_3
section_4
section_5
section_6
section_7
section_8
section_9
section_10