Onze filosofie

Onze bedrijfsfilosofie zorgt ervoor dat we steeds verder willen gaan om onze klanten tevreden te stellen en hun zo goed mogelijk begeleiden naar hun afspraken.

history

Pionier en leider in de dienst limousine met bestuurder

Belgium Limousine Services is een limousine bedrijf met kantoren in Brussel, gespecialiseerd in de verhuur van limousines, bestelwagens en bussen met chauffeurs. Wij organiseren transfers, zorgen voor chauffeurs die de hele dag standy staan, gaan ook op rondleidingen met groepen in bussen en minibussen in de Benelux en Europa. Sinds 1986 zijn wij in de personenvervoersector actief in Belgïe en de Benelux, wat ervoor zorgt dat we als pionier en nu als leider van de limousinedienst met chauffeur bekend staan.

history

Sinds 1986

Sinds 1986 was het bedrijf in handen van de oprichter en manager Mr. Abrighach. Hij zette zich bijzonder hard in om de onberispelijke reputatie die vandaag bekend is BLS te verzorgen: nauwkeurigheid, professionaliteit, punctualiteit, hoffelijkheid en ook de flexibiliteit in een dienstverlening die altijd afhankelijk blijft van het onvoorziene.

history history history

tot vandaag

Sinds 2009, brengt zijn zoon zijn technische achtergrond in marketing naar het operationele. Dit liet ons toe om in korte tijd uit te groeien tot leider in limousinedienst niet alleen binnen Brussel, maar ook daarbuiten. De werkethiek van de vader in combinatie met de zin voor uitbreiding van de zoon hebben ervoor gezorgd dat BLS in een korte tijd de voornaamste leverancier van VIP bussen en minibussen in Brussel geworden is. We organiseren namelijk de meeste seminaries en events van 200 tot 2000 mensen in belgïe. De ervaring van de vader en de vernieuwing van de zoon, zorgen voor een goede visie op de toekomst, met veel verdere ontwikkeling en langetermijn plannen. Dit zou niet kunnen zonder de blijvende positieve feedback van onze klanten, die voor ons voor de beste motivatie blijven zorgen

history

Transfer nodig?

Offerte aanvragen
7/7